Iti este teama sa cumperi un apartament nou in stadiul de proiect chiar si atunci cand investitorul si-a dovedit seriozitatea ani de-a randul, proiect dupa proiect? Stai aproape! Transilvania Residence va preda in scurt timp primul tronson de apartamente noi in Noua, finalizate si, daca vrei, mobilate.

Bloc nou cu arhitectura moderna si priveliste naturala

Te-ai saturat de blocurile gri si fara nicio arhitectura? Te-ai saturat de blocurile inghesuite unul in altul si fara intimitate? Transilvania Residence iti ofera solutia: apartamente finalizate intr-un bloc nou care de la interior la exterior arata ca un hotel de lux.

Intr-o zi, la o discutie cu un dezvoltator din Brasov, acesta ma intreaba: Stii care este cel mai important aspect in constructia unui bloc nou? Pana sa elaborez eu un raspuns inteligent imi spune tot el: LOCALIZAREA.

Asadar, acum ai ocazia sa te muti intr-o zona splendida, cu multa verdeata, aerisita si intima. Cartierul Noua este, daca imi este permis sa spun asa, cu un picior in oras si cu altul in natura. Asta este frumusetea locului. In plus, Transilvania Residence nu doar ca a promis un nivel de calitate inalt, il si respecta, lucru pe care il vei putea verifica fizic in curand.

apartamente noi in cartoerul Noua

Programeaza-ti o vizionare. Poti vedea chiar si un apartament complet mobilat impreuna cu cei de Rovere Mobili, mobila de calitate italiana. Plusez ca la Poker si iti spun ca poti cumpara apartamentul gata mobilat ca cel de prezentare sau in alte variante puse la dipozitie prin acesta colaborare benefica pentru tine. 

Vezi mai multe detalii aici: Un Apartament Mobilat Ca In Reviste

In aceste zile se fac ultimele finisaje la apartamentele primului tronson din Noua. Totul trebuie sa fie perfect pentru ca acesta este standardul pe care dezvoltatorul si l-a impus. Conceptul Transilvania Residence nu este doar despre spatiul oferit pentru o viata mai frumoasa ci si despre facilitatile intregii zone.

De ce este atat de ofertanta zona Noua? Vezi in articolul: Dezvoltatorii Imobiliari Din Brasov Sunt Cu Ochii Pe Cartierul Noua

Acasa, o experienta aparte

Acasa este o experienta unica, este locul unde te poti simti tu insuti si unde fiecare clipa poate fi o dezmierdare. Acasa trebuie sa fie acel spatiu personal care sa iti satisfaca toate nevoile, nu este doar despre pereti, mobilier si o usa inchisa.

apartamente mobilate cartier Noua Brasov

In interiorul unui apartament se scriu cele mai intime si mai frumoase povesti de viata. Lasand deoparte orele pe care le petrecem la serviciu, acasa trebuie sa gasim spatiul care sa ne elibereze de stres si sa ne imbie la o relaxare a mintii si a sufletului.

Transilvania Residence reuseste sa surprinda aceste aspecte in apartamentele noi finalizate si pregatite pentru a fi vandute la cheie, chiar si mobilate, asa cum am spus mai sus, prin parteneriatul cu Rovere Mobili.

As putea sa iti povestesc in continuare despre casa ta de vis, dar departe de mine gandul de a-ti pune rabdarea la incercare. Poti vedea cu ochii tai ca este mai mult decat pot eu spune aici. O sa te indragostesti atat de zona cat si de aspectul exclusivist al noilor apartamentelor.