Se construiesc si se cumpara apartamente noi in Brasov cu o viteza ametitoare. Agentii imobiliari vorbesc despre interesul crescut al clientilor catre zona Noua si zonele ce leaga Calea Bucuresti de acest cartier. Dezvoltatorii imobiliari nu sunt straini de acest lucru si circula zvonuri despre o dezvoltare a zonei pe toate planurile.

Nu este intamplatoare cresterea cererilor de apartamente noi in acest cartier. Zona este splendida si foarte ofertanta la capitolul timp liber, liniste si aer curat. Cei care cauta locuinte in Noua se impart in 2 categorii, si anume:

  • familii cu copii care isi doresc un mediu de viata mai linistit
  • investitori sau turisti care isi doresc un apartament la munte

Sa facem o scurta analiza a primei categorii de interes. Eu sunt parinte si inteleg nevoia familiilor de a se muta intr-un apartament nou in Noua. Nu cred sa existe in Brasov o zona care sa ofere atat de multe la capitolul timp liber si activitati outdoor. Lacul, parcul, padurile din jur, Gradina Zoologica si Aventura Park sunt doar cateva repere de interes atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Era sa uit de baza sportiva unde se pot practica aproape toate sporturile care implica o minge.

oferte locuinte noua Brasov

De ce apartamente noi?

Pentru ca interesul pentru case si apartamente pasive a crescut, pentru ca cele noi sunt bine izolate, dispun de tehnologii smart care reduc facturile la utilitati si toate instalatiile sunt aliniate cu tot ceea ce inseamna lifestyle si confort superior.

Ai acces imediat la Calea Bucuresti si poti ajunge in cateva minute in centrul orasului sau oriunde in Brasov.  Ai in apropiere Metro, Selgros, Carrefour si alte magazine de interes larg.

Desi esti la doar 5 km de oras, daca nu esti din Brasov, nu stii daca esti in mijlocul urbii sau intr-o zona din natura. 🙂 Tocmai de aceea este preferat si de turisti si de cei care isi doresc un apartament la munte. Acesta categorie cumpara apartamente noi, mai ales in ideea in care locuiesc in ele ocazional. Asa ca prefera ca totul sa fie nou si impecabil. In plus, in perioadele in care nu sunt la munte, il pot inchiria in regim hotelier.

Apartamente la munte

Mai nou, firmele investesc in apartamente la munte. Isi poti trimite angajatii pe rand in Brasov fara a mai plati cazare la hoteluri sau pensiuni. Daca esti un impatimit al sporturilor de iarna si vii aproape in fiecare weekend la Brasov sau pe Valea Prahovei, fa un calcul pe 10 ani si cumpararea unui apartament iti va surade imediat.

apartamente la munte Brasov

Peisajul este probabil primul aspect care ii atrage pe turisti sau investitori. Sa te trezesti si sa vezi padurea in toata splendoarea ei este magic, mai ales daca vii dintr-o zona plina de betoane. Centrul, cu forfota continua poate astepta cateva minute. 🙂 In plus, lasand deoparte latura culturala, ai unde sa mergi si ce sa faci.

Cred ca acum este momentul prielnic in care sa investesti intr-un apartament nou in cartierul Noua Brasov. In momentul in care investitorii vor obtine autorizatiile de constructie si planurile urbanistice se vor schimba ( ia in calcul transformarile din zona Avangarden sau Coresi) si pretul pe mp va fi mai mare.

Apartamente de vanzare gata mobilate

Nu pot sa inchei fara sa iti aduc aminte de faptul ca primul tronson al noilor apartamente din Noua construite de Transilvania Residence va fi predat in cateva zile. Si daca te grabesti, ai sanse sa cumperi un apartament gata mobilat de cei de la Rovere Mobili cu un discount de 30% din valoarea mobilei. Nu te asteptai la asta? Hai sa il vezi!

Uite mai multe detalii aici, „Un Apartament Mobilat Ca In Reviste„.

Programeaza o vizionare: 0730 909 000!