Acum, daca iti cumperi un apartament nou, cu siguranta vei dori sa il mobilezi ca un designer de interior, iti vei dori acea astmosfera cozy exact ca in randarile folosite de dezvoltatorii de apartamente noi pentru a-ti arata cum ar putea fi noua ta locuinta.

Acum, chiar poate arata asa. Transilvania Residence Brasov, in colaborare cu cei de la ROVERE MOBLI, iti mobileaza noul apartament exact asa cum vezi in site, in randarile special concepute cu mobilier Rovere Mobili  sau exact cum iti doresti tu.

Si daca te intrebi de ce sa locuiesti Noua, gasesti multe raspunsuri in articolul nostru „De ce sa locuiești nn cartierul Noua din Brașov?”

Mobila Rovere imbraca frumos si integral un apartament construit de Transilvania Residence ca tu sa te poti muta imediat si sa faci o economie deloc de neglijat, 30% din valoarea mobilierului. In plus, arhitectii si designerii s-au gandit la toate aspectele si finisajele pentru a crea un apartament estetic si functional. Nu mai ai nicio bataie de cap, ai scutit timp si bani. Si te poti muta imediat.

Rovere Mobili si Transilvania Residence fac casa buna impreuna

Poti avea un apartament mobilat cu mult bun gust si la preturi foarte prietenoase cu buzunarul tau. Acasa trebuie sa fie acel spatiu intim care sa te imbratiseze inca de la intrare, care sa iti inspire liniste si confort si unde sa vrei sa iti petreci timpul liber.

Creativitatea poate fi stimulata cu ajutorul celor de la Rovere Mobili. Sunt mai mult decat priceputi la ceea ce inseamna design interior si mobila comercializata de ei vorbeste despre eleganta, rafinament si traditie.

Chiar daca apartamentele din cartierul Noua construite de Transilvania Residence sunt spatioase, Rovere propune un stil aerisit, unitar si curat. Scopul si nevoile clientilor sunt impletite armonios cu elementele de mobilier si decor care fac ca orice apartament sa fie acasa.

Noul trend in design de interior: FARA OBIECTE INUTILE

Acum, cand te muti in casa noua, poti scapa de tot ce este vechi si nefolositor. Avem tendinta de a aduna tot felul de obiecte pe care nu le folosim nici din punct de vedere practic si nici estetic. Le depozitam in ideea ca le vom folosi si candva si dupa ceva ani sunt tot depozitate.

Un apartament proiectat de un designer si mobilat inteligent te ajuta sa renunti la lucrurile inutile. Intr-un apartament modern si luminos eficenta spatiului este bine surprinsa cu mobilierul Rovere.

Tic, Tac! In curand primele apartamente noi, gata mobilate, vor fi disponibile la vanzare!

Primul tronson apartamente noi din cartierul Noua Brasov construite de Transilvania Residence va fi gata in curand. Poti alege sa iti mobilezi apartamentul exact ca in randari sau poti alege alte elemente mobilier, culori sau accesorii care sunt in ton cu spiritul tau.

Nu sta pe ganduri! Stabileste o intalnire si mergi sa vezi cu ochii tai. Primul apartament complet mobilat poate fi vizionat in cateva zile.