Dintre cartierele Brașovului, Noua (fostul Dârste) are un potențial excelent pentru viitor. Spre deosebire de zonele centrale ale orașului, oferă mai multă liniște, mai puțină aglomerație, dar aceleași avantaje și confort.

Aceste avantaje nu au fost ignorate de dezvoltatorii imobiliare, astfel încât mai multe ansambluri rezidențiale noi au fost construite în cartierul Noua în ultimii ani. Printre acestea se numără complexul Transilvania Residence, ce va pune la dispoziția publicului mai mult de 130 de apartamente de toate dimesniunile. Cele 108 apartamente cu două camere, 13 studiouri și 20 de apartamente cu trei camere se potrivesc perfect oricărui tip de cumpărător.

De exemplu, familiile tinere se pot bucura de numeroasele parcuri din zona și de numeroasele centre comerciale. La mai puțin de 10 minute distanță se regăsesc magazinele Profi și Penny Market sau centrele mai mari Selgros, Metro și Jumbo. Perechile pot lua o cină romantică la restaurantele din apropiere – pentru cei tradiționali, Pescăruș sau Dumbava Minunată, iar pentru cei aventuroși, Bon Korean Food cu profil asiatic. Se găsesc de asemenea numeroase baruri și cofetării. În apropiere există toate necesitățile – bănci, școli, farmacii, inclusiv secția 4 de Poliție.

Copii mici și mari se pot bucura de locurile de joacă din parcul Noua sau de Parcul Aventura. O excursie la Zoo presupune foarte puțin efort – grădina zoologică modernă din Brașov este la doar 15 minute distanță de mers pe jos. Tot acolo există și Planetariul din Brașov.
O altă metodă de a petrece weekendul este Aqua Park-ul din apropiere, care are o suprafață de aproape 4 hectare, șapte topogane, două piscine și multiple facilități.

Pentru tinerii profesioniști, există acces simplu și rapid către toate zonele orașului, indiferent că optează pentru mașină sau transport în comun. Există patru autobuze care circulă frecvent și bulevarde fără aglomerație. Cei pasionați de sport pot să profite de multiplele trasee pentru biciclete sau de traseele turistice ce pornesc din zonă. Există și o bază sportivă în Noua, unde sunt disponibile terenuri de tenis, rugby sau fotbal, amenajate atât pentru copii cât și pentru adulți.

Atracția principală este parcul amplasat în jurul Lacului de Agrement Noua. Acesta are o insulă artificială, ideală pentru o plimbare romantică, la care se poate ajunge pe o punte de lemn sau cu barca. În apropierea lacului există și o zonă amenajată special pentru grătare, pentru cei ce doresc să se bucure de aer curat cu prietenii.

Iar dacă doresc să se bucure de munte în weekend, locatarii au acces ușor la trasee montane către Timișul de Jos, Poiana Brașov și Dealul Tâmpa. Există de asemenea legături cu drumurile naționale către Predeal, Azuga sau Poiana Brașov.

Așadar, oricine decide să locuiască în cartierul Noua din Brașov are opțiunea de a alege din numeroase metode de petrecere a timpului liber și au asigurate toate facilitățile. În plus, dezvoltatorii complexului Transilvania Residence garantează și confortul casei. Blocurile construite folosesc finisaje de calitate și sunt amplasate pentru a profita la maxim de priveliștea din zonă. Apartamentele sunt spațioase și organizate inteligent, cu living și bucătărie în sistem open space.

Cei interesați să facă un tur virtual sau să afle mai multe detalii despre prețuri și disponibilitate pot vizita site-ul oficial al dezvoltatorului, transilvaniaresidence.ro.