Proiectul imobiliar Transilvania Residence

apartamente noi brasov cartier noua

În pandemie, când au fost forțați să stea mai mult în casă, românii au descoperit cât de importantă este o locuință confortabilă. Brașovenii pot beneficia de avantajele oferite de noile proiecte rezidențiale. Acestea reușesc să țină pasul cu exigențele actuale în domeniu și oferă apartamente spațioase și moderne.

Unul dintre proiectele imobiliare în desfășurare în Brașov este Transilvania Residence, din cartierul Noua. Este vorba despre trei blocuri de locuințe, cu un total 146 de apartamente pentru toate gusturile.

Proiectul a început în 2019, iar primele locuințe vor fi date în folosință în decembrie 2021. Pentru început, vor fi disponibile 70 de apartamente cu una, două sau trei camere.

O locație ideală pentru familii sau locuințe de vacanță

locuonta pemanenta sau de vacanta brasov

Brașovul este unul dintre cele mai turistice orașe din România, fiind așezat în imediata apropiere a muntelui. De altfel, unul dintre cele mai atractive aspecte este faptul că, în mai puțin de 15 minute, te poți afla în mijlocul naturii, indiferent din ce punct al orașului ai pleca.

Acest lucru reprezintă și un dezavantaj – zona centrală a orașului e destul de aglomerată. Cartierul Noua oferă însă o soluție – este o zonă rezidențială aflată la 15 minute cu mașina de centrul vechi al orașului. Ca atare, nu este deloc aglomerat, dar oferă toate beneficiile urbane – supermarketuri, bănci, școli și localuri.

Noua este unul dintre cele mai verzi cartiere din Brașov. Include Parcul Noua cu lacul aferent, Aqua park și grădina zoologică. Ansamblul imobiliar Transilvania Residence oferă de asemenea avantajul accesului la DN1. Astfel, locuitorii din zonă pot ajunge la Predeal, Sinaia sau București evitând aglomerația din centrul Brașovului.

Detalii tehnice

apartamente open space noua brasov

Locația este doar unul dintre avantajele oferite de ansamblul imobiliar Transilvania Residence. Importante sunt și detaliile cu privire la apartamentele propriu zise. Acestea sunt spațioase și construite în sistem open-space (living și bucătărie într-o singură încăpere), pentru a asigura un spațiu de socializare comfortabil pentru întreaga familie.

Studiourile disponibile au suprafețe între 42 și 48 de metri pătrați și includ terase ce permit locatarilor să admire munții în fiecare zi. Apartamentele cu două camere au între 56 și 60 metri pătrați, în timp ce apartamentele de trei camere au peste 75 de metri pătrați.

Fiecare apartament profită la maxim de locație, oferind o priveliște superbă prin intermediul geamurilor ce se extind din podea până la tavan în living, plus terase spațioase.

Izolarea apartamentelor este asigurată atât prin materiale de construcție de calitate, cât și prin tâmplăria PVC cu geam termopan în sistem Low-E.

Din punct de vedere al finisajelor, locuințele sunt prevăzute cu parchet laminat, gresie și faianță, ușă metalică de acces și uși interioare laminate.

Prețuri și metode de achiziție

apartamnte de vanzare noua brasov

Prețurile de vânzare ale apartamentelor din Transilvania Residence variază în funcție de metoda de plată aleasă. Acestea încep de la 42.000 euro + TVA pentru studiouri, până la 110.000 euro + TVA la apartamentele cu trei camere.

Dezvoltatorul oferă mai multe metode de achiziție – cu plata integrală, planul standard sau un plan de avans redus. Apartamentele pot fi de asemenea achiziționate prin programul Noua Casă și, într-o premieră în România, cu Bitcoin.

O mare parte dintre apartamentele disponibile au fost deja vândute, astfel încât cei interesați trebuie să se grăbească să își aleagă viitoarea casă în Transilvania Residence.

Pe site-ul www.transilvaniaresidence.ro găsești detaliile proiectui, inclusiv tururi virtuale și planurile apartamentelor. De asemenea, pe pagina de Facebook vedeți evoluția construcției